Veze i odnosi

Šer o vezi sa 40 godina mlađim dečkom: "Čudno je, ljubimo se kao tinejdžeri"

Vest da je legendarna pevačica Šer (76) u vezi sa 40 godina mlađim pevačem Aleksandrom Edvardsom (36) iznenadila je mnoge. Međutim, njeni mnogobrojni fanovi se nisu ustručavali da pevačici postave par škakljivih pitanja u vezi sa izborom partnera.

Subota, 26.11.2022.

11:46

Izvor: superžena

Šer o vezi sa 40 godina mlađim dečkom:
Foto: Profimedia

Podeli:

Cela diskusija započela je na Tviteru kada je Šer objavila fotografiju svog izabranika. Edvardson je, kako se vidi iz priloženog materijala, pozirao bez majice i u donjem vešu. A onda je usledio Šerin komentar.

"Na papiru ovo izgleda čudno, čak i za mene. Međutim, A.E (inicijali imena njenog dečka) kaže da ljubav ne zna za matematiku", poručila je.

Ubrzo nakon toga, korisnica pomenute društvene mreže upitala je legendarnu pevačicu da opiše svog dečka, odnosno, da nabroji njegove kvalitete. Naravno, Šer nije imala ništa protiv, a ova rečenica je kratko i jasno sumirala njihov celokupni odnos.

"On je ljubazan, pametan, smešan i ljubimo se kao tinejdžeri", zaključila je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.