Veze i odnosi

Ruska bomba našla ljubav preko bilborda, "ukrala srce" ukrajinskom tajkunu; "Ne poštujem Putina"

Ruskinja Marija Molonova odlučila je da uzme "stvar u svoje ruke", te je krenula u potragu za ljubavnikom. Ona je za kratko vreme postala senzacija na mrežama, jer je na inovativan način dala oglas da je u potrazi za mužem.

Utorak, 27.12.2022.

14:30

Autor: J.V.

Ruska bomba našla ljubav preko bilborda,
Foto: Profimedia

Podeli:

Naime, ona je na bilbordu stavila do znanja da je "na tržištu", te da traži jakog muškarca koji će biti dostojan nje, ali i njene pojave. Na svu sreću, oglas je uspeo, a bogati ukrajinski tajkun Serhijo Karkuša je odmah počeo da je "merka".

"Ne poštujem pristalice rata - niti Vladimira Putina. Ne razumem šta radi. Sa druge strane, ja sam zaljubljen u ovu Ruskinju", rekao je Serhijo za strane medije.

Foto: Profimedia

Ovaj Ukrajinac trenutno živi i radi u Los Anđelesu, a Molonovu bi tek uživo trebalo da upozna. Međutim, on veruje da je ona ‘prava‘ i nada se da će je uskoro upoznati.

"Odabrao sam Mariju jer sam je video na vestima i ona je definitivno moj tip. Ona je hrabra. Ona je pametna. Ima puno žena u Los Anđelesu, ali nijedna nije prava - kao Marija", rekao je zaljubljeni Ukrajinac.

Foto: Profimedia

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.