Veze i odnosi

Ljubav bogataša nije uvek "med i mleko"; Bezosova draga oplela po njemu: "Ne smem da pričam"

U velikom intervjuu za "WSJ magazin" devojka Džefa Bezosa - Lauren Sančes progovorila je o emotivnom odnosu sa jednim od najbogatijih ljudi sveta.

Četvrtak, 26.01.2023.

15:54

Autor: J.V.

Ljubav bogataša nije uvek
Foto: Profimedia

Podeli:

Lepa Lauren je novinarka i pilotkinja, a svoje svakodnevne obaveze rado obavlja u društvu svog dragog.

"Volimo da budemo zajedno i da radimo stvari zajedno. On radi na tome da dobije licencu pilota - da zajedno letimo, zajedno vežbamo, drugim rečima, sve vreme smo zajedno", otkrila je 53-godišnja Sančez, te dodala da je pre Džefa imala svoje dnevne aktivnosti koje je odvojeno radila od svog partnera.

A kako izgleda život sa bogatašem, ova 53-godišnja novinarka je kratko prokomentarisala - "lepo".

"Živeti s Džefom je kao da svaki dan imate priliku da prisustvujete master-klasu. Puno me je naučio o menadžmentu. Konstantno sam na sastancima i uvek bih na njima prva govorila. Međutim, on mi je skrenuo pažnju i rekao: 'Ne, ne, ne. Ti si šefica. Ti govoriš zadnja. Puštaš sve ostale da govore kako ne bi bili pod uticajem tvog mišljenja'. Takođe me savetovao da mi sastanci traju kraće od sat vremena, ako je moguće, te da osoba koja vodi sastanak napiše dokument od šest stranica ili manje o čemu će se razgovarati i zašto. Ne znam kako mu to uspeva, može satima da čita te dokumente", rekla je.

Druga strana osnivača Amazona

Foto: Profimedia

U svom velikom intervjuu, Lauren je priznala da se zaljubila u Džefov smisao za humor, ali i njegov osmeh.

"Jako je duhovit. Sve vreme me zasmejava", otkriva i priznaje da bi njegov smeh mogla da prepozna bilo gde.

"Kada sam prvi put čula kako se smeje, pomislila sam - 'bože, šta je ovo?' Sada obožavam njegov smeh. Ako smo na nekoj zabavi i desi se da se razdvojimo, moram samo da pričekam da se on nasmeje, kako bih ga našla", rekla je Lauren šaljivo.

Zaljubljena novinarka je otkrila i da joj Džef svako jutro sprema palačinke.

"Rano se budi. Zatim, uzima svoju knjigu recepata Betty Crocker i sprema palačinke. Meni i dalje nije jasno kako najpametniji čovek na svetu još uvek nije zapamtio običan recept", kaže ona kroz osmeh.

Sančez je priznala da veza s Bezosom ima i loših strana. Tako je, primera radi, morala da nauči da svoju trenutnu lokaciju ne otkriva nikome, te da određene stvari ne objavljuje na Instagramu.

"Teško mi je. Ja sam vrlo otvorena osoba i puno pričam. Volim da delim svoje priče sa drugima. Tako da sam morala da naučim da to ne smem da radim, radi svoje sigurnosti. Bila je to dobra lekcija. Nekad sam ljudima govorila stvari i nikog nije bilo briga. Međutim, sad moram da držim svoju privatnost za sebe". rekla je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.