Veze i odnosi

Žene otkrile koja je idealna veličina muškog "ponosa", jedna stvar je ipak bitnija od dužine

Neverovatan seks možete imati s bilo kojom veličinom, ali bez obzira na to, mnogi su radoznali i pitaju se koja je to ženama idealna veličina muškog "alata".

Nedelja, 05.03.2023.

15:28

Izvor: krstarica.com, superžena

Žene otkrile koja je idealna veličina muškog
Foto: oneinchpunch/Shutterstock

Podeli:

Postoje različiti oblici, vrste i veličine penisa, a tim istraživača došao je do idelane (prosečne) veličine. S tim u vezi, pokazalo se da veće ne znači nužno i bolje.

Samo za obdarene: Dovedite je do vrhunca uz samo tri poze

Istraživači su okupili 75 žena čiji je zadatak bio da provere 33 veštačka penisa različitih veličina i oblika stvorenih 3D printerom. Ovom studijom otkriveno je da žene ne samo da više vole "prosečno" velik penis već imaju različite ideje o savršenom penisu zavisno od toga da žele dugoročnu vezu ili, pak, seks za jednu noć.

Zadovoljstvo je zagarantovano: Pereca poza će zavrteti i telo i mozak

U studiji su morale da odaberu idealan penis za dugoročnu vezu pa su odabrale penis veličine 16 cm dok su za seks na jednu noć odabrale penise veličine 16,2 cm.

Malo zagrevanja pred vikend: Ležeći policajac –"divlja" poza u seksu kojoj nećete moći da odolite

Rezultati su otkrili da ženama nije važnija veličina već obim penisa, a to je potvrdila i voditeljka studije, doktorka Nikol Praus.

"Za maksimalan seksualni užitak, jasno je da žene preferiraju penise šireg obima jer takvi imaju bolji uticaj na stimulaciju klitorisa. Žene vole različite veličine za različite trenutke tako da su velike šanse da je svaki muškarac nekome idealan zavisno od vrste veze koju traže", tvrdi Nikol.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.