Veze i odnosi

Nisu im davali šansu zbog velike razlike u godinama, a proslavili su 23. godišnjicu braka FOTO

Slavni holivudski par Ketrin Zita Džouns (54) i Majkl Daglas (79) nedavno su proslavili dvadeset i tri godine ljubavi, a glumica je tim povodom suprugu uputila emotivnu čestitku putem Instagrama.

Ponedeljak, 20.11.2023.

18:42

Izvor: superžena

Nisu im davali šansu zbog velike razlike u godinama, a proslavili su 23. godišnjicu braka FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Iako slove za jedan od najslavnijih parova, javnost nije bila na njihovoj strani zbog "prevelike" razlike u godinama, ali ovaj par je, uprkos svemu, pokazao da je ljubav jača od svega.

Ketrin je na svom profilu objavila fotografije s venčanja, kao i ostale važne trenutke iz njihovog zajedničkog života, a napisala je: "Danas slavimo 23 godine braka. Dragi Majkl, čeka te Nobelova nagrada za mir. Volim te... Od tvoje drage žene, dobitnice zlatne medalje časti".

Par se venčao 2000. godine u Njujorku, a njihovo venčanje bilo je jedno od najraskošnijih venčanja slavnih ličnosti. Navodno je koštalo oko dva miliona dolara. Upoznali su se na Filmskom festivalu u Dovilu u Francuskoj 1996. godine, zahvaljujući bivšim supružnicima Antoniju Banderasu i Melani Grifit, koji su tada takođe bili par.

Već prve večeri glumac je izjavio da će biti otac njene dece, a Ketrin navodno u Majklu nije videla potencijalnog partnera. Samo godinu dana kasnije ju je zaprosio, a tokom zajedničkog života uspeli su da prebrode i osudu javnosti i Majklovu borbu s opakom bolešću. Imaju dvoje odrasle dece, sina Dilana i ćerku Klaris.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.