Zdrav duh

Ko je fatalna "divna crna žena" iz najvećeg hita Kiće Slabinca? FOTO

Fatalna crnka u koju se Kićo Slabinac zaljubio kada je pokušao da izgradi karijeru u inostranstvu, sredinom sedamdesetih godina, zaslužna je za njegov veliki hit "Zbog jedne divne crne žene".

Petak, 13.11.2020.

12:26

Izvor: Super žena

Ko je fatalna
Ilustracija, Foto: Depositphotos/ tommyandone

Podeli:

"U Njujorku sam upoznao prekrasnu ženu, poreklom Hercegovku. Sedela je u kadilaku, sa šalom oko vrata. Bila je to ljubav na prvi pogled. Imao sam velike planove, čak sam i apartman kupio u Astoriji. Znala je da je pesma 'Zbog jedne divne crne žene' napisana njoj", rekao je jednom prilikom ovaj pevač.

Dodao je da bi je na koncertima poseo u prvi red, stao ispred nje i pevao samo njoj.

"Toliko sam bio opčinjen. Verovao sam da će trajati večno. Pokazalo se da nije mislila da dođe ovamo, a nisam ni ja mogao da ostanem tamo. Našla je drugog i ostavila me. Mislila je da će me samo tako preboleti, no čuo sam da nije do danas. Veza je s moje strane bila poštena i iskrena. Kad smo se rastajali, rekao sam: 'Odlazim mirne savesti, a bojim se da ti od svoje nećeš pobeći do groba'", rekao je Kićo svojevremeno za hrvatske medije.

Zgodna crnka koja je davnih sedamdestih osvojila srce legendarnog pevača zove se Mirjana Antonović i srela se sa Kićom pre dve godine u Zagrebu i objavila je zajedničke fotografije na svom profilu na Fejsbuku.

Javila se isto tako na društvenim mrežama iz Njujorka čim je čula da je bolestan i objasnila kako joj je javio da će je pozvati čim bude mogao.

Dragi Moji Prijatelji❤️Mnogi od vas me pitate dali znam nesto o Kici Slabincu. Kad je posao na operaciju obecao mi je da...

Posted by Mirjana Antonovic on Thursday, 1 October 2020

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.