Zdrav duh

Milion pratilaca i skoro 50.000 evra - zbog samo jednog seksi snimka FOTO/VIDEO (18+)

Jedna Engleskinja je postala veoma popularna na "sajtovima za odrasle", a da se nije tome nadala.

Petak, 26.02.2021.

19:20

Izvor: Super žena

Milion pratilaca i skoro 50.000 evra - zbog samo jednog seksi snimka FOTO/VIDEO (18+)
Foto: Profimedia

Podeli:

Naime, Bel Grejs iz Jorkšira radila je medicinska sestra, brinući se o ljudima sa autizmom, a u maju prošlle godine odlučila je da otvori profil na platformi Only fans, poznatoj po tome što tamo devojke prodaju svoje provokativne fotografije.

Ipak, ni sama nije mogla da pretpostavi na koji način će ovaj njen nalog postati popularan.

Ona je, sredinom prošlog meseca, na društvenoj mreži Tiktok objavila video-snimak na kom se vidi kako se skida. Koristila je filter pomoću kog izgleda kao da prolazi kroz zid, a kada se to "desilo", ostala je bez odeće, samo u donjem vešu, nakon čega se "magično" ponovo našla u odeći.

U roku od nedelju dana, sa 22.000 pratilaca na Tiktoku prešla je broj od njih milion, a ovaj video-snimak ima 9 miliona pregleda i više od 4,6 miliona lajkova. Osim popularnosti na Tiktoku, uvećao se i broj njenih pratilaca na platformi Only Fans, gde je zaradila 49.000 evra nakon ovog snimka.

Kako je rekla za Jam pres, malo pre nego što je dobila na popularnosti, napustila je posao u zdravstvu kako bi pokušala da se zaposli u "industriji filmova za odrasle".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.