Zdrav duh

Otvorene prijave za dm Žensku trku na Adi

Tradicionalna dm Ženska trka na Adi Ciganliji u organizaciji Beogradskog maratona pod sloganom „Ja to mogu!“ zakazana je za nedelju, 2. oktobar 2022. godine sa početkom u 10 časova. Prijave su zvanično otvorene i moguće je prijaviti se preko sajta Beogradskog maratona www.bgdmarathon.org/dm-zenska-trka.aspx

Četvrtak, 18.08.2022.

16:34

Izvor: B92

Otvorene prijave za dm Žensku trku na Adi
Foto: Beogradski maraton

Podeli:

Očekuje se veliki broj pripadnica ženskog pola koje će tog dana istrčati ili prošetati krug oko jezera, dužine 7,7 kilometara i ponosno reći „Ja to mogu!“. Ovaj sportski događaj ima za cilj promociju značaja fizičke aktivnosti, posebno trčanja i hodanja za zdravlje ženske populacije kao primarne prevencije, ali i dobro druženje, jačanje ženske solidarnosti kroz aktivizam, podršku i motivaciju. Uz to, ovogodišnji slogan trke poručuje ženama da uz malo volje mogu da pobeđuju sopstvene životne rekorde.

Promocija zdravog i aktivnog načina života u ženskoj populaciji znatno utiče na povećanje broja žena u sportskim aktivnostima u poslednjim decenijama, ali i na njihovo bolje fizičko i mentalno zdravlje, kao i kvalitetniji način života - što sveobuhvatno doprinosi boljem stanju javnog zdravlja u zemlji.

I ove godine, već tradicionalno, uz Žensku trku je naslovni sponzor manifestacije, kompanija dm drogerie markt, poznata po svom društvenom angažmanu, osnaživanju žena i promociji zdravijeg načina života.

Sve dame učesnice dm Ženske trke koje se prijave putem sajta Beogradskog maratona, dobiće trkački paket, zvaničnu majicu trke, kao i poklone naslovnog sponzora dm, a nakon pređenih 7,7 km – na cilju ih očekuju medalje i osveženje.

Prijavite se za dm Žensku trku i osetite pravi duh trčanja, hodanja, ali i uživanja u prelepoj prirodi Ade Ciganlije, brojnim aktivnostima i muzičkom programu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare