Aktuelno

Naša Jovana oduševila Britance: Kako izgleda ovako dobro posle dve trudnoće?

Nakon srpskih medija, Jovana Đorđević, supruga fudbalera Filipa Đorđevića, uspela je da oduševi britanske tabloide.

Četvrtak, 31.08.2017.

12:08

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Dvadesetsedmogodišnja manekenka Jovana Đorđević početkom 2017. na svet je donela dečaka, a nakon druge trudnoće njeno telo je zadržalo sjajnu formu.

Mlada mama je tako svakodnevno objavljivala seksi fotografije, na kojima je pozirala u atraktivnim odevnim komadima kao i u pozama koje ističu njene čvrste mišiće.

"Samo osam meseci nakon porođaja Jovana je uspela da vrati figuru i zapali društvene mreže", stoji u tekstu koji je objavljen na portalu britanskog tabloida, a koji je ilustrovan brojnim fotografijama lepe crnke.

U tekstu "San" navodi da je ova srpska modna muza oduševila je više od 200.000 pratilaca očaravajućim golišavim slikama, a mnogi od njih su je nazvali savršenom.

Tako su seksi fotografije osvanule na ovom portalu, a ljudi su svakako najviše reagovali na video-snimak u kome Jovana pozira u providnoj suknji, ispod koje se samo naziru tange.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.