Aktuelno

Kao mačka: Teniserka u crnom, kritika se usijala, a razlog je opravdan

Iako pleni podjednako igrom, izjavama i pojavom teniserka, Serena Vilijams u Parizu se na turniru "Rolan Garos" pojavila u nečemu što sportistkinje retko nose. I totalno odudara od ideje o belom sportu, jer se ona pojavila u crnom, upadljivom kombinezonu kao da je odigrala ulogu u filmu "Žena mačka", a ne meč.

Sreda, 30.05.2018.

12:50

Izvor: Super žena

Kao mačka: Teniserka u crnom, kritika se usijala, a razlog je opravdan
Foto: Getty

Podeli:

Dok su pratioci komentarisali da izgleda kao pravi bos na terenu tako obučena u "Najkijev" kombinezon, teniserka je rekla da ga je odabrala jer se u njemu oseća komotnije.

A i zbog teške trudnoće koju je imala, morala je da odabere ovakav model.

Foto: Getty

"Posle porođaja imala sam krvne ugruške, a ovaj kombinezon mi omogućava da imam bolju cirkulaciju. Ovo je za sve majke koje su prošle tešku trudnoću i koje su svašta morale da prođu da bi ponovo bile na sto posto i da bi opet počele da veruju u same sebe. To predstavlja moja odeća", izjavila je Serena za "Ju-Es-Ej tudej".

Foto: Getty

A na svom nalogu na Tviteru i ona se našalila da izgleda kao žena mačka, ali je svim novopečenim mamama preporučila ovaj komforan kombinezon u kome će moći da treniraju i imaju sportske aktivnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.