Aktuelno

Marko Kešelj i Jovana Petković krstili sina u Dečanima

Uspešni srpski košarkaš Marko Kešelj i njegova izabranica, modna dizajnerka Jovana Petković nedavno su krstili svog sina. Pripremajući se za ovaj sveti čin, ponosni roditelji saglasili su se da na svetoj srpskoj zemlji - Kosovu i Metohiji u manastiru Dečani njihovo dete primi Svetu tajnu kojom postaje hrišćanin.

Četvrtak, 28.06.2018.

11:31

Izvor: Super žena

Marko Kešelj i Jovana Petković krstili sina u Dečanima
Foto: Privatna arhiva

Podeli:

Kum dečaka, kog su Kešelj i njegova partnerka dobili u septembru prošle godine i dali mu ime po Markovom ocu Nenadu, bio je košarkaš Miroslav Raduljica.

Foto: Privatna arhiva

Krštenje deteta veliki je događaj za svaku porodicu, pa su Jovana i Marko posle obreda u manastiru, onako kako i dolikuje ovaj čin proslavili svečanim ručkom u društvu kuma i svojih najbližih.

Foto: Privatna arhiva

Razlog više za slavlje bilo je to što je iza Marka uspešna sezona u dresu Crvene zvezde, dok je Jovana u svojoj dizajnerskoj karijeri napravila značajan pomak nakon što je na reviji u okviru jubilarnog, desetog Serbia Fashion Weeka u aprilu predstavila novu kolekciju za koju je dobila pohvale i od publike i od modne kritike.

Foto: Privatna arhiva

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.