Aktuelno

"Želim da objasnim sinu zašto sam uništila ceo njegov život zbog svoje sreće"

Britanska muzičarka Adel, koja je objavila da novi, četvrti po redu album, posle šest godina pauze, izlazi 19. novembra pod nazivom "30", pričala je o emocijama koje nosi ovaj album, razvodu, iskrenosti i iskupljenju.

Petak, 15.10.2021.

08:00

Izvor: superžena

Foto: Profimedia

Podeli:

"Mislim da je ovaj album o samodestrukciji, iskrenosti prema sebi i iskupljenju. Ali spremna sam da čujem reakcije ljudi na moju priču. Želim da objasnim svom sinu ovim albumom, kada bude imao dvadeset–trideset godina, zašto sam samovoljno odlučila da uništim ceo njegov život zbog svoje sreće. Ponekad je jako nesrećan jer smo njegov otac i ja rastavljeni. I to je živa rana za mene i ne znam da li će ikada moći da se oporavi od toga", rekla je Adel za britansko izdanje "Voga", povodom svog dugo očekivanog novog albuma.

Krajem aprila 2019. godine objavljena je vest da se Adel i njen suprug Sajmon Konecki razvode. U braku su dobili sina Anđela, koji je rođen 12. oktobra 2012. godine.

Pevačica je priznala da joj je odluka da se razvede teško pala, ali da je imala prijatelje koji su bili uz nju i držali je za ruku noćima dok bi ona neutešno plakala.

Na svom Instagramu, pevačica je malo bliže objasnila i haos u kojem se nalazila poslednjih godina i sve emocije koje su utkane u ovaj album.

"Nisam ni blizu onoga gde sam mislila da ću biti kada sam počinjala sve ovo pre tri godine. Oslanjam se na rutinu i konzistentnost da bih se osećala sigurnom, a našla sam se, i svesno i čak svojom voljom, u potpunom haosu i unutrašnjim previranjima. Naučila sam mnogo istina usput, skinula neke slojeve, ali i uvukla sebe u neke sasvim druge. Ipak, uspela sam da pronađem svoj osećaj ponovo i mogu čak da kažem da se nikada nisam osećala spokojnije u svom životu. I zato, spremna sam da konačno pustim ovaj album u javnost.

Bio je to najuzburkaniji period u mom životu. Dok sam ga pisala, tu je bio prijatelj koji bi dolazio sa flašom vina i hranom da me oraspoloži. Moj mudri prijatelj koji uvek ima najbolji savet. Prijatelj koji bi me samo držao za ruku dok bih plakala ne znajući zašto. Prijatelj koji bi samo ustao i poveo me nekud gde ne želim da idem, samo da bi me izvukao iz kuće da uhvatim malo vitamina D. Prijatelj koji bi se uvukao u moju kuću samo da mi ostavi magazin, masku i soli za kupanje, samo da se osetim voljenom, da me podseti koji je mesec uopšte i da bi trebalo da malo brinem o sebi.

Prijatelj koji je uvek zvao samo da proveri kako sam, iako sam ja prestala da zovem prijatelje zaglavljena u svojoj tuzi i žaljenju.

Sa malo bola, uspela sam da ponovo izgradim svoj dom i svoje srce i ovaj album priča o tome. Dom je tamo gde je srce", napisala je Adel u svojoj dugoj poruci vernim fanovima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.