Aktuelno

"Jedan deo lica ne osećam": Ruska manekenka bila je kandidatkinja za najlepšu ženu sveta, ali...

Ruska manekenka Julija Tarasević pre dve godine bila je drugoplasirana na međunarodnom takmičenju u lepoti. Nakon toga je odlučila da se podvrgne nizu hiruških zahvata u jednoj klinici na jugu Rusije.

Subota, 26.02.2022.

14:06

Izvor: superžena

Foto: Profimedia

Podeli:

Danas, kako kaže, mnogo žali zbog toga.

"Došla sam tamo s prelepim, zdravim licem. Samo sam htela da ispravim neke sitnice koje su nastale usled starenja. Ali, nažalost, izgubila sam svoje zdravlje", ispričala je 43-godišnja Julija, prenosi Daily Mail.

Ruska manekenka u bikiniju "topi sneg" dok skija VIDEO

Ona je takođe dodala da joj je lice postalo jako natečeno i upaljeno nakon operacija koje je platila 3000 funti.

Bugarka napustila uspešnu karijeru modela, odlučila da živi u Srbiji: "Mnogo ste lep narod" VIDEO

Manekenka tvrdi da sada ne može da pomera određene delove tela, niti da zatvori oči u potpunosti. Na oporavak i ispravljanje estetskih grešaka potrošila je mnogo novca, ipak nije uspela da stvari vrati u prvobitno stanje.

Ipak, Julija se ne predaje. Protiv dvojice lekara koji su učestvovali u operacijama podnela je krivičnu prijavu, a oni tvrde da su komplikacije nastale kao posledica retkog genetskog defekta.

Foto: Profimedia

"Hirurzi su mene proglasili krivom za ono što se dogodilo. Lekari koji su mi unakazili lice ne smatraju da su odgovorni, pa sam odlučila da pravdu potražim na sudu", izjavila je Julija.

"Imam ožiljke koji su nastali na obrazima nakon što su mi uklonili tkivo. Oči mi se ne zatvaraju i ne mogu da se nasmejem. Takođe, ne mogu ni da podigem gornju usnu, a jedan deo lica uopšte ne osećam", dodala je manekenka.

"Na operaciju sam otišla jer su mi svi prethodni rezultati bili u redu. Pre ovoga sam već imala jednu plastičnu operaciju, koja je prošla savršeno, bez ikakvih genetskih abnormalnosti", zaključila je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.