Aktuelno

Ova brazilska manekenka osvaja svet, a snimanje u donjem vešu na -15 za nju nije izazov FOTO

Sindi Melo (25) je mladi brazilski model koji je svoju karijeru započeo preko društvene mreže Instagram.

Utorak, 29.11.2022.

12:15

Autor: J.V.

Default images

Podeli:

Opštu popularnost stekla je preko svojih mnogobrojnih fotografija na Instagramu, a profesionalni fotografi, primera radi Tomi Majkl, hteli su da baš ona bude njihovo prepoznatljivo lice.

Ubrzo nakon toga, saradnje sa velikim imenima su se samo nizale, a mlada Sindi je do 25 godine imala potpisane ugovore sa agencijama kao što su Ford Models, New York, i Premiere Models, London.

Nije tajna i da je Sindi imala saradnju sa brendom "Victoria Secrets", međutim, nikad nije postala anđeo koji je šetao velikim modnim pistama. Poslovna saradnja bila je isključivo vezana za Viktorijine kataloge i predstavljanje nove kolekcije.

Takođe, Sindi je snimala i promotivnu kampanju za brend Missguided, specijalizovan za proizvodnju ženske garderobe.

U jednom intervjuu za strane medije, mlada manekenka je otkrila sitne detalje iz privatnog života, te je za "GQ" priznala da se najlepše, odnosno, "najseksi" oseća na plaži.

"Najseksi se osećam na plaži, dok se opuštam", rekla je ona, te se podsetila najluđeg iskustva sa snimanja.

"Najluđa stvar koju sam uradila bilo je snimanje u donjem vešu na -15 stepeni".

Što se tiče njenog "digitalnog" života, ova 25-godišnjakinja je i dan-danas aktivni član društvenih mreža, gde na Instagramu objavljuje fotografije, kako iz privatnog, tako i iz poslovnog života.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare