Aktuelno

Baka bodibilderka može da vas prebije, sa 70 godina ponosno nosi svetlucave bikinije FOTO

Rene tvrdi da su godine samo broj, te da čovek i sa 70 godina može da ostvari svoje snove.

Sreda, 08.02.2023.

14:11

Autor: J.V.

Default images

Podeli:

Rene Landers je bila u kasnim 60-ima kada je počela da se takmiči u bodibildingu. Kako kaže, u početku je bila, pomalo, nervozna, a pogotovo oko toga da se "šetka" u bikiniju dok svi gledaju. Međutim, ubrzo je stekla samopouzdanje nakon što je prebrodila sve strahove i nesigurnosti.

Fitnes instruktorka pokazala telo bez filtera i poziranja: "Muškarci mi govore da sam odvratna"

Reneino prvo fitnes takmičenje desilo se 2021. godine.

Da li je skroz naga ili je samo takva haljina? Kjara Feranji mnoge iznenadila modnim izborom FOTO

"Morala sam preći preko svojih nesigurnosti zbog toga što sam najstarija osoba u zgradi. Međutim, upkos tome što sam bila dosta starija od bilo koje druge takmičarke, završila sam na šestom mestu", rekla je.

Jedna od najlepših Francuskinja ima uspešnu karijeru i buran ljubavni život

Sada, sa 70 godina, ima najviše samopiuzdanja - voli svoje telo u svetlucavim i kičastim bikinijima i rado ga pokazuje nepoznatim ljudima.

"Imam divnog trenera koji me bodri na mojim takmičenjima.Trebalo mi je nekoliko godina da skupim hrabrosti da obučem svetlucave bikinije i da se popnem na binu pred gomilom stranaca. Nakon što sam uradila prvi korak, odnosno, prvo takmičenje, osetila sam sigurnost da mogu da "plivam" u ovom sportu".

Trenutno trenira za još jedno veliko takmičenje koje se održava sledećeg meseca u Ohaju. Tvrdi da je jako uzbuđena i da jedva čeka "svojh pet minuta slave".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.