Aktuelno

Atraktivnoj navijačici klub zabranio dolazak na stadion

Uprava meksičkog kluba odlučila se na radikalan potez te joj zabranila ulaz na stadion Universitario ove i sledeće sezone.

Petak, 31.03.2023.

07:59

Izvor: index.hr

Default images

Podeli:

Enid Vong poznata je meksička influenserka koju na Instagramu prati više od 1,5 miliona ljudi koje svakodnevno časti provokativnim fotografijama. Da nije stidljiva, često pokazuje i na utakmicama tamošnjeg fudbalskog kluba velikana Tigresa.

Na utakmicama ovog kluba se ponašala toliko nesramežljivo da je dobila zabranu dolaska. Naime, Enid Vong je obožavala da golove slavi pokazivanjem golih grudi, a kako joj klub to nije mogao zabraniti jednom kad bi ušla na stadion, jedina opcija bila je da joj se zabrani sam dolazak.

Kako prenose meksički mediji, Enid Vong je tužna zbog toga, ali će nastaviti svoj klub da podržava golišavim fotografijama na društvenim mrežama, od kojih prema pisanju tamošnjih medija zaradi oko 10.000 evra mesečno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare