Aktuelno

De Niro (79) komentarisao vest da Al Paćino (83) čeka dete: "Malo je stariji od mene"

Glumac Robert de Niro (79) nedavno je dobio sedmo dete, a ovih dana je objavljeno i da njegov kolega, Al Paćino (83) čeka prinovu.

Subota, 03.06.2023.

10:44

Izvor: index.hr

De Niro (79) komentarisao vest da Al Paćino (83) čeka dete:
Foto: Profimedia

Podeli:

Gostujući u emisiji Today, De Niro je govorio o očinstvu i prokomentarisao je vest da Al Paćino čeka dete sa svojom 29-godišnjom devojkom Nor Alfallah.

Rekao je da je jako srećan zbog Ala Paćina.

"On je nekoliko godina stariji od mene. Bog ga blagoslovio", rekao je De Niro. Inače, de Niro i Al Paćino zajedno su glumili u filmu "Irishman", kao i u "Vrelini".

Planiraju zajednička druženja

U intervjuu za Extru De Niro je otkrio da njih dvojica već planiraju zajednička druženja s najmlađom decom. "Igraćemo se igračkama na podu", našalio se glumac.

De Niro je nedavno rekao da ga je očinstvo osnažilo i da nije iznenađen sedmim detetom jer je ono bilo planirano.

Paćino zatražio test očinstva

Al Paćino je navodno sumnjao da dete koje čeka njegova devojka Nor Alfallah nije njegovo, pa je zatražio da potvrdi očinstvo DNA testom, izvestio je TMZ. Glumac nije verovao da je dete njegovo zbog medicinskog problema koji obično uzrokuje neplodnost. Nor je uradila test koji je dokazao da je Paćino otac deteta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare