Aktuelno

Bivša devojka Dikaprija privlači svetla reflektora – Kamila kao nikad do sad FOTO

Kamila Morone nedavno je uslikana u Njujorku u jednom opuštenom izdanju i moramo priznati... posle razlaza od čuvenog glumca Leonarda Dikaprija, Kamila izgleda nikad bolje.

Nedelja, 04.06.2023.

08:27

Autor: M. M.

Bivša devojka Dikaprija privlači svetla reflektora – Kamila kao nikad do sad FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Kamila uspešno gradi karijeru kao model, sarađivala je sa prestižnim časopisima, kao što je Vog, našla se u brojnim editorijalima. Njen maneknski debi na modnoj pisti je bio 2017. na reviji brenda Moschino.

Pre neki dan uslikana je na ulici, bez drunke šminke i to je to je mnoge iznenadilo, ali i oduševilo. U crnoj midi haljini i patikama, izgleda savršeno.

Podsetimo, par je počeo da se zabavlja 2017, kada je manekenka imala samo 19 godina, a 22 godine stariji Leo već je proslavio 41. rođendan. Prošle godine u avgustu svetom je odjeknula vest da je Leo solo, a tačan razlog razlaza nije poznat. Na društvenim mrežama, kao i medijima kružilo je da se glumac ne zabavlja sa devojkama starijim od 25 godina.

Foto: Profimedia

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare