Aktuelno

Sitna, ali dinamitna: Najzgodnija gimnastičarka osvaja pokretima VIDEO

Američki mediji već duže vreme pišu o mladoj gimnastičarki Oliviji Dan (20) koja svojim talentom, ali i izgledom privlači pažnju širokih masa.

Subota, 10.06.2023.

08:55

Izvor: superžena

Sitna, ali dinamitna: Najzgodnija gimnastičarka osvaja pokretima VIDEO
Foto: Profimedia

Podeli:

Iako je sport zaslužan za njenu sve veću popularnost, ne bi trebalo izostaviti ni Olivijine društvene mreže koje su je dodatno "vinule u zvezde".

Mlada gimnastičarka redovno objavljuje video-materijale sa svojih treninga, a poslednji je izazvao pravu pometnju na Tviteru. Sitna, ali dinamitna Olivija Dan je u trikou pokazala zavidne akrobatske veštine i talenat.

"Želim da budem uzor mladim devojkama. Želim da budem dobar primer i da im pošaljem poruku da smo više od onoga što pokazujemo kroz sport. Te stvari su mi jako važne. Ne želim da sebi stvaram pritisak i pokušavam da se poredim sa drugim ljudima. Pokušavam da pronađem ravnotežu između studija, društvenih mreža i gimnastike. Sve su to moji prioriteti", rekla je Amerikanka za britanske medije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.