Aktuelno

Da li se sećate fatalne Nikite? Putin je pokušao da je zavede, a evo kako danas izgleda FOTO

Poslednja epizoda serije Nikita, koja je bila veliki hit krajem devedesetih, snimljena je pre čak 22 godine. Iako nakon toga glumica Pita Vilson nije imala neke značajnije uloge, Nikita joj je osigurala planetarnu popularnost.

Četvrtak, 29.06.2023.

14:34

Izvor: superžena

Da li se sećate fatalne Nikite? Putin je pokušao da je zavede, a evo kako danas izgleda FOTO
Foto: Profimedia/Film Stills from "La Femme Nikita"

Podeli:

Stekla je vojsku obožavalaca, a mnogi slavni muškarci su pokušavali da je osvoje, uključujući Rasela Krova i Mik Džegera.

Vilsonova je jednom prilikom otkrila da je ruski predsednik Vladimir Putin imao simpatije prema njoj, te joj je na Filmskom festivalu u Moskvi 2002. godine poklonio dijamantsku ogrlicu.

U međuvremenu je dobila sina Marloa s britanskim redateljem Damijanom Harsom, s kojim je bila u vezi pet godina. Nije poznato da li je trenutno u emotivnoj vezi.

Danas ova 52-godišnjakinja vodi miran život daleko od očiju javnosti. Iako je ostala prepoznatljiva po svojoj plavoj kosi i prodornom pogledu, Pita se s godinama prilično promenila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.