Aktuelno

Bombe 90-ih opet žare i pale: Ovo je prvo pojavljivanje Linde nakon horora koji je preživela VIDEO

Čuveni top modeli koji su žarili i palili devedesetih nedavno su se okupili radi jednog cilja.

Petak, 15.09.2023.

08:36

Izvor: superžena

Bombe 90-ih opet žare i pale: Ovo je prvo pojavljivanje Linde nakon horora koji je preživela VIDEO
Foto: Profimedia

Podeli:

Sindi Kraford, Kristi Turlington, Linda Evangelista i Naomi Kembel zatvorile su modnu reviju "Voga" koja je bila deo tradicionalne Nedelje mode u Londonu.

Legendarna četvroka je modnom pistom prošetala u smelim odevnim kombinacijama, a dame, čija se imena i dan-danas pamte u svetu modne industrije, oživele su zlatnu eru modelinga.

Nažalost, legendarna četvorka nije bila u punom sastavu kao devedesetih godina. Tatjana Patic, koja je bila peti član ove slavne grupe preminula je u januaru ove godine i to u 57. godini života.

Tatjana je svojim šarmom i stavom osvajala simpatije publike, a nije tajna i da je proglašena za jednu od najlepših, ali i najmisterioznijih modela koji su šetali svetskim pistama.

Takođe, trebalo bi napomenuti da je ovo prvo pojavljivanje Linde Evangeliste otkako se borila sa poremećajem ishrane i posledicama estetskih zahvata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare