Aktuelno

Kritike na račun Adrijane Lime: Lepa i sa viškom kilograma, a na Instagramu objavila sliku mršavice

Dve fotografije brazilske lepotice sa istog događaja, u istoj toaleti, ali potpuno različite – na jednoj realnost, na drugoj Fotošop.

Četvrtak, 28.09.2023.

10:32

Izvor: superžena

Kritike na račun Adrijane Lime: Lepa i sa viškom kilograma, a na Instagramu objavila sliku mršavice
Foto: Profimedia

Podeli:

Slavna manekenka Adrijana Lima (42), koja već godinama važi za jednu od najlepših žena sveta, nedavno se pojavila na 80. Filmskom festivalu u Veneciji, a za tu priliku je obukla crnu elegantnu haljinu sa otvorenim leđima koja je istakla njene obline.

Očekivano je da se njena figura nakon porođaja promenila i da ima višak kilograma koji će s vremenom sigurno ičšeznuti, jer je poznato da redovno trenira i vodi računa o ishrani, ali je u Veneciji izgledala božanstveno i taj višak je odlično nosila.

Foto: Profimedia

Međutim, na Instagramu je objavila drugačiju sliku sa iste večeri i u istoj odevnoj kombinaciji, te razljutila fanove širom sveta, jer je primetno da je fotografiju obradila kako bi sakrila dodatne kilograme.

Mnogi su je osudili zbog toga što je ovim poslala lažnu sliku i na neki način podržala stav pojedinaca da bi "žena posle porođaja trebalo da smrša po svaku cenu". Ipak, Adrijana Lima je Adrijana Lima – i sa viškom i bez njega.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.