Aktuelno

Skroz gola na naslovnici u 59. godini: Govore joj da je prestara za skidanje, ali ona im prkosi FOTO

Za sebe kaže da je najmoćnija kada je naga i samo želi da dokaže svima da seksepil ne mora nužno nestati s godinama.

Sreda, 29.11.2023.

20:30

Izvor: superžena

Skroz gola na naslovnici u 59. godini: Govore joj da je prestara za skidanje, ali ona im prkosi FOTO

Podeli:

Nekadašnji supermodel Paulina Poriškova (58) želi da motiviše sve žene da prirodno stare, da ne slušaju kritike i da nauče da se odlično osećaju u svojoj koži, bez obzira na starosnu dob.

Iako je na pragu šezdesete, i dalje ponosno pokazuje svoje telo i poručuje svetu da je i dalje seksepilna, a nedavno se naga našla na naslovnici novembarskog broja češkog magazina "Elle".

Među retkim je slavnim ličnostima koje odbijaju da se podvrgnu plastičnoj hirurgiji i na društvenim mrežama redovno prikazuje sebe onakvu kakva zaista jeste. Kako je i sama jednom prilikom izjavila - tada se oseća najmoćnije.

"Odgajana sam u kulturi i vremenu kada je golotinja bila uobičajena i apsolutno prihvaćena kao deo ljudskog bića. Nikada me nije bilo sramota zbog golog tela, mog ili bilo čijeg. Dakle, sve dok je moj izbor da skinem, to me zapravo čini snažnom. Čini mi se da nemam šta da krijem. U ovome je moja moć. Ne u golotinji samoj po sebi, već u sposobnosti da pokažem sebe kakva jesam", izjavila je povodom naslovnice.

"Posle ovog snimanja pitala sam svoju ljubav, Džefa, kako se osećao kada me video tako ogoljenu. 'Bili ste najmoćnija osoba u sobi', odgovorio je. I to je ono što ja vidim na ovoj fotografiji. Žena koja se ne stidi što je upravo takva kakva je. Žena koja odbija da se stidi. Ne osećam se kao ova žena svakog dana, ali ovo je žena koja bih volela da postanem. Ona koja traži svoj prostor bez izvinjenja, bez krivice, bez stida - sa odećom ili bez nje", poručila je Paulina Poriškova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.