Životne priče

Karolina Herera: Ona je sinonim za eleganciju, ali i za izjave koje izazivaju burne reakcije

Sinoć je u Rio Deženeiru održana revija Karolina Herera Resort 2024 inspirisana radošću i senzualnosti ovog grada.

Subota, 03.06.2023.

09:10

Autor: M. M.

Karolina Herera: Ona je sinonim za eleganciju, ali i za izjave koje izazivaju burne reakcije
Foto: EPA PHOTO/EFE/Miguel Rajmil/

Podeli:

U prepoznatljivom maniru ove kuće, dominirali su ženstveni komadi, tufnice, cveće, ali i karneri i naglašeni šeširi. Od 2018. godine kreativnu palicu pomenutog luksuznog brenda drži Ves Gordon, ali ovog puta podsetićemo se saveta koje je Karolina Herera (84) tokom godina, a neki su izazvali burna neslaganja u modnom svetu.

Karolina i dalje daje prednost svom izgledu i ne može da izađe iz kuće bez karmina: "Kada ga imam, osećam se savršeno", rekla je jednom prilikom.

Ona veruje da je postoji tajna gracioznog starenja: "Ako pokušaš da se oblačiš na mladi način kada ostariš, izgledaćeš još starije".

Kreatorka ne veruje u trendove: "Trendovi čine da izgleda kao da nosite uniformu. Izađe neki odevni predmet - i odjednom svi izgledaju isto".

Smatra da su farmerice za mlađu populaciju i da nošenje istih posle 30. godine "ne izgleda kako treba". Ova izjava je izazvala popriličnu reakciju njenih koleginica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare