SM: ZA DOS SKORO DVE TRECINE BIRACA

Utorak, 28.11.2000.

16:11

Izvor: B92

Default images

Podeli:

SM: ZA DOS SKORO DVE TRECINE BIRACA Za Demokratsku opoziciju Srbije, na parlamentarnim izborima, prema istrazivanju Stratedzik marketinga, glasa ce gotovo dve trecine biraca, a u skupstinu ce uci jos samo Socijalisticka partija Srbije i Srpska radikalna stranka. “DOS podrzava 61 odsto anketiranih, a SPS 16. Srpska radikalna stranka ce osvojiti 4,9 odsto glasova, dok se 2,6 odsto anketiranih izjasnjava za Srpski pokret obnove”, rekao je direktor Stratedzik marketinga, Srdjan Bogosavljevic. On je u utorak na konferenciji za novinare rekao i da je, prema istrazivanju, DSS osvojio najvise pozitivnih misljenja ispitanika, a da su SPS, radikali i SPO izrazito lose ocenjeni. "Odakle DOS-u ovoliko glasaca? Oni koji su glasali za DOS na prethodnim izborima i sad su mahom svi ostali za DOS. Medjutim, svaki osmi SPS-ovac je postao sada glasac DOS-a, svaki sedmi radikal, svaki treci SPO, 2/5 iz malih stranaka i 1/3 neglasaca tvrde da su za DOS. Prakticno nema razocaranog u DOS koji je postao simpatizer SPS-a, radikala, SPO ili neke cetvrte stanke", kaze Bogosavljevic, prenosi B92.

Za Demokratsku opoziciju Srbije, na parlamentarnim izborima, prema istrazivanju Stratedzik marketinga, glasa ce gotovo dve trecine biraca, a u skupstinu ce uci jos samo Socijalisticka partija Srbije i Srpska radikalna stranka. “DOS podrzava 61 odsto anketiranih, a SPS 16. Srpska radikalna stranka ce osvojiti 4,9 odsto glasova, dok se 2,6 odsto anketiranih izjasnjava za Srpski pokret obnove”, rekao je direktor Stratedzik marketinga, Srdjan Bogosavljevic. On je u utorak na konferenciji za novinare rekao i da je, prema istrazivanju, DSS osvojio najvise pozitivnih misljenja ispitanika, a da su SPS, radikali i SPO izrazito lose ocenjeni. "Odakle DOS-u ovoliko glasaca? Oni koji su glasali za DOS na prethodnim izborima i sad su mahom svi ostali za DOS. Medjutim, svaki osmi SPS-ovac je postao sada glasac DOS-a, svaki sedmi radikal, svaki treci SPO, 2/5 iz malih stranaka i 1/3 neglasaca tvrde da su za DOS. Prakticno nema razocaranog u DOS koji je postao simpatizer SPS-a, radikala, SPO ili neke cetvrte stanke", kaze Bogosavljevic, prenosi B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare