20 LICA SA ALBANSKIH POTERNICA NA KOSOVU

Utorak, 21.11.2000.

16:14

Izvor: B92

Default images

Podeli:

20 LICA SA ALBANSKIH POTERNICA NA KOSOVU Najmanje 20 osoba koje trazi albanska policija nalazi se na Kosovu, saopstio je zamenik sefa policije u Kuksu Skuri Djosi. Predstavnici albanske policije, Kfora, UNMIK-a i OEBS-a razgovarali su prosle noci u Kuksu o intenziviranju saradnje u borbi protiv orgnizovanog kriminala u toj oblasti. "Dogovorili smo se da pojacamo saradnju u borbi protiv kriminala na obe strane granice i da razmenjujemo informacije", rekao je Djosi. On je rekao da ce biti pojacana kontrola granicnih prelaza Morino i Has, na kojima trenutno nije dozvoljen promet roba bilo koje vrste.

Najmanje 20 osoba koje trazi albanska policija nalazi se na Kosovu, saopstio je zamenik sefa policije u Kuksu Skuri Djosi. Predstavnici albanske policije, Kfora, UNMIK-a i OEBS-a razgovarali su prosle noci u Kuksu o intenziviranju saradnje u borbi protiv orgnizovanog kriminala u toj oblasti. "Dogovorili smo se da pojacamo saradnju u borbi protiv kriminala na obe strane granice i da razmenjujemo informacije", rekao je Djosi. On je rekao da ce biti pojacana kontrola granicnih prelaza Morino i Has, na kojima trenutno nije dozvoljen promet roba bilo koje vrste.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare