RADNICI "JUGOPREVOZA" BLOKIRALI AUTO-PUT

Sreda, 22.11.2000.

11:51

Izvor: B92

Default images

Podeli:

RADNICI "JUGOPREVOZA" BLOKIRALI AUTO-PUT Radnici preduzeca "Jugoprevoz" u sredu su u 9 sati autobusima i kamionima blokirali auto-put Beograd-Nis kod Jagodine. Kako je agenciji Beta rekao predsednik Strajkackog odbora Jugoslav Radovanovic, radnici su na zboru odlucili da blokada traje sve dok se ne pocne sa obecanom revizijom sudskog spora tog preduzeca i "Resavske banke" iz Despotovca. Radnici takodje zahtevaju i da se sprovede stecajni postupak nad tom bankom kojoj, prema pravosnaznoj presudi Privrednog suda u Kragujevcu, "Jugoprevoz" duguje oko cetiri miliona maraka.

Radnici preduzeca "Jugoprevoz" u sredu su u 9 sati autobusima i kamionima blokirali auto-put Beograd-Nis kod Jagodine. Kako je agenciji Beta rekao predsednik Strajkackog odbora Jugoslav Radovanovic, radnici su na zboru odlucili da blokada traje sve dok se ne pocne sa obecanom revizijom sudskog spora tog preduzeca i "Resavske banke" iz Despotovca. Radnici takodje zahtevaju i da se sprovede stecajni postupak nad tom bankom kojoj, prema pravosnaznoj presudi Privrednog suda u Kragujevcu, "Jugoprevoz" duguje oko cetiri miliona maraka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare