PREUZETA TELA TRI POLICAJCA

Subota, 25.11.2000.

19:53

Izvor: B92

Default images

Podeli:

PREUZETA TELA TRI POLICAJCA Predstavnici Kfora u subotu su, na granicnom prelazu Merdare, predali tela trojice pripadnika MUP-a Srbije koji su ubijeni u sukobima sa albanskim ekstremistima u zoni bezbednosti kod Bujanovca, javlja dopisnik radija B92. Od Kfora su preuzeta tela Duska Gligorica, Duska Djokovica i Jovana Cvetana. Kako se nezvanicno saznaje iz izvora bliskih policiji njihova tela su pronasli pripadnici Oslobodilacke vojske Medvedje, Preseva i Bujanovca i predali ih predstavnicima Kfora. policija je iz bezbednosnih razloga blokirala magistralni put Nis-Pristina kod sela Rudare i granicnog prelaza kod Merdara. Novinarima nije bio dozvoljen prilaz u blizini kontrolnog punkta gde je izvrsena primopredaja tela, a policija u Kursumliji nije izdala bilo kakvo zvanicno saopstenje.

Predstavnici Kfora u subotu su, na granicnom prelazu Merdare, predali tela trojice pripadnika MUP-a Srbije koji su ubijeni u sukobima sa albanskim ekstremistima u zoni bezbednosti kod Bujanovca, javlja dopisnik radija B92. Od Kfora su preuzeta tela Duska Gligorica, Duska Djokovica i Jovana Cvetana. Kako se nezvanicno saznaje iz izvora bliskih policiji njihova tela su pronasli pripadnici Oslobodilacke vojske Medvedje, Preseva i Bujanovca i predali ih predstavnicima Kfora. policija je iz bezbednosnih razloga blokirala magistralni put Nis-Pristina kod sela Rudare i granicnog prelaza kod Merdara. Novinarima nije bio dozvoljen prilaz u blizini kontrolnog punkta gde je izvrsena primopredaja tela, a policija u Kursumliji nije izdala bilo kakvo zvanicno saopstenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare