SNP: EVROPA ZELI FEDERALNU SRJ

Nedelja, 26.11.2000.

17:15

Izvor: B92

Default images

Podeli:

SNP: EVROPA ZELI FEDERALNU SRJ Socijalisticka narodna partija Crne Gore ocenila je da je Deklaracija zagrebackog samita jasno pokazala da Evropa kao partnera zeli federalnu drzavu SRJ, a ne razdvojene republike Srbiju i Crnu Goru. "Samitom je potvrdjeno i da su Jugoslaviji konacno i siroko otvorena vrata UN, OEBS, EU, Jadransko-jonske inicijative i svih drugih institucija napredne Evrope", navodi se u saopstenju SNP. Dodaje se da takav pozitivan tok dogadjaja ohrabruje i raduje sve Jugoslovene u Crnoj Gori i Jugoslaviji. SNP navodi da da se na zagrebackom samitu pojavio i "zakasneli separatista" Milo Djukanovic, "masuci referendumom i nudeci otcepljenu Crnu Goru". "On je Evropi izneo ponudu kojoj je istekao rok trajanja i koja je, kao i sve drugo sto nije u duhu vremena, smesna i prevazidjena i koju treba reciklirati", navodi se u saopstenju SNP koje prenosi Beta..

Socijalisticka narodna partija Crne Gore ocenila je da je Deklaracija zagrebackog samita jasno pokazala da Evropa kao partnera zeli federalnu drzavu SRJ, a ne razdvojene republike Srbiju i Crnu Goru. "Samitom je potvrdjeno i da su Jugoslaviji konacno i siroko otvorena vrata UN, OEBS, EU, Jadransko-jonske inicijative i svih drugih institucija napredne Evrope", navodi se u saopstenju SNP. Dodaje se da takav pozitivan tok dogadjaja ohrabruje i raduje sve Jugoslovene u Crnoj Gori i Jugoslaviji. SNP navodi da da se na zagrebackom samitu pojavio i "zakasneli separatista" Milo Djukanovic, "masuci referendumom i nudeci otcepljenu Crnu Goru". "On je Evropi izneo ponudu kojoj je istekao rok trajanja i koja je, kao i sve drugo sto nije u duhu vremena, smesna i prevazidjena i koju treba reciklirati", navodi se u saopstenju SNP koje prenosi Beta..

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare