OLBRAJT OD HARADINAJA TRAZI SUZDRZANOST

Petak, 01.12.2000.

12:45

Izvor: B92

Default images

Podeli:

OLBRAJT OD HARADINAJA TRAZI SUZDRZANOST Drzavni sekretar SAD Medlin Olbrajt porucila je radikalnim politickim predstavnicima kosovskih Albanaca da se suzdrze od akcija koje podrivaju napore medjunarodne zajednice za postizanje mira u regionu, javlja Beta. Pristinski dnevnik "Epoha e re" prenosi u petak da je ova poruka upucena predsedniku Alijanse za buducnost Kosova Ramusu Haradinaju. U pismu ovom komandantu zvanicno demilitarizovane Oslobodilacke vojske Kosova, za region Metohije, Olbrajt zahteva "suzdrzanost od postupaka koji kvare imidz Kosova i narusavaju zblizavanje medju ljudima".

Drzavni sekretar SAD Medlin Olbrajt porucila je radikalnim politickim predstavnicima kosovskih Albanaca da se suzdrze od akcija koje podrivaju napore medjunarodne zajednice za postizanje mira u regionu, javlja Beta. Pristinski dnevnik "Epoha e re" prenosi u petak da je ova poruka upucena predsedniku Alijanse za buducnost Kosova Ramusu Haradinaju. U pismu ovom komandantu zvanicno demilitarizovane Oslobodilacke vojske Kosova, za region Metohije, Olbrajt zahteva "suzdrzanost od postupaka koji kvare imidz Kosova i narusavaju zblizavanje medju ljudima".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare