RAKITIC: NASILJE PISACA KLEVETNIKA

Nedelja, 03.12.2000.

16:05

Izvor: B92

Default images

Podeli:

RAKITIC: NASILJE PISACA KLEVETNIKA Predsednik Udruzenja knjizevnika Srbije Slobodan Rakitic optuzio je grupu pisaca iz tog udruzenja za "medijsko nasilje" nad tim udruzenjem. "Pokusavajuci da sebe prikaze kao zrtvu, pomenuta grupa pokusava da svoju volju nametne ogromnoj vecini pisaca", navodi Rakitic u pismenoj izjavi, prenosi Beta. Vanredna skupstina Udruzenja knjizevnika Srbije, zakazana za subotu u podne nije odrzana jer su vrata zgrade u Francuskoj ulici broj 7, u kojoj se nalazi sediste udruzenja, bila zakljucana. U saopstenju Rakitic je grupu knjizevnika koji se protive politici uprave Udruzenja knjizevnika Srbije nazvao "klevetnickom".

Predsednik Udruzenja knjizevnika Srbije Slobodan Rakitic optuzio je grupu pisaca iz tog udruzenja za "medijsko nasilje" nad tim udruzenjem. "Pokusavajuci da sebe prikaze kao zrtvu, pomenuta grupa pokusava da svoju volju nametne ogromnoj vecini pisaca", navodi Rakitic u pismenoj izjavi, prenosi Beta. Vanredna skupstina Udruzenja knjizevnika Srbije, zakazana za subotu u podne nije odrzana jer su vrata zgrade u Francuskoj ulici broj 7, u kojoj se nalazi sediste udruzenja, bila zakljucana. U saopstenju Rakitic je grupu knjizevnika koji se protive politici uprave Udruzenja knjizevnika Srbije nazvao "klevetnickom".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare