KONKURS IAESTE ZA STRUCNU PRAKSU U INOSTRANSTVU

Utorak, 05.12.2000.

18:31

Izvor: B92

Default images

Podeli:

KONKURS IAESTE ZA STRUCNU PRAKSU U INOSTRANSTVU Jugoslovenski odbor IAESTE je raspisao konkurs koji vazi do 15.12.2000. za slanje studenata visih godina tehnickih fakulteta, sumarstva, poljoprivrede i PMF-a (Bioloski, Hemijski, Fizicki i Matematicki fakultet), na strucnu praksu i usavrsavanje u inostranstvo tokom 2001. godine. Kandidati treba da ispunjavaju sledece uslove: - da su redovni studenti koji tokom svog skolovanja nisu gubili godinu, - da imaju prosecnu ocenu od pocetka studija vecu od 7,50, - da vladaju jednim od sledecih stranih jezika: engleskim, francuskim, nemackim, italijanskim ili spanskim, - da nisu stariji od 28 godina. IAESTE je medjunarodna, nevladina neprofitna asocijacija preko koje se razmenjuju studenti i poslediplomci visokoskolskih institucija tehnicke i prirodne struke iz raznih zemalja. Razmena se zasniva na principu reciprociteta.

Jugoslovenski odbor IAESTE je raspisao konkurs koji vazi do 15.12.2000. za slanje studenata visih godina tehnickih fakulteta, sumarstva, poljoprivrede i PMF-a (Bioloski, Hemijski, Fizicki i Matematicki fakultet), na strucnu praksu i usavrsavanje u inostranstvo tokom 2001. godine. Kandidati treba da ispunjavaju sledece uslove: - da su redovni studenti koji tokom svog skolovanja nisu gubili godinu, - da imaju prosecnu ocenu od pocetka studija vecu od 7,50, - da vladaju jednim od sledecih stranih jezika: engleskim, francuskim, nemackim, italijanskim ili spanskim, - da nisu stariji od 28 godina. IAESTE je medjunarodna, nevladina neprofitna asocijacija preko koje se razmenjuju studenti i poslediplomci visokoskolskih institucija tehnicke i prirodne struke iz raznih zemalja. Razmena se zasniva na principu reciprociteta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare