Živković: Nema bojkota izbora

Petak, 13.09.2002.

09:08

Izvor: FoNet

Default images

Podeli:

Zivkovic: Nema bojkota izbora Potpredsednik Demokratske stranke Zoran Zivkovic rekao je u cetvrtak da Demokratska stranka nece bojkovati predsednicke izbore u Srbiji. "Necemo bojkotovati izbore. Nasa stranka je stala iza kandidature Miroljuba Labusa i mi intenzivno radimo na tome da on pobedi u prvom krugu, ali ko god da pobedi, mi cemo ga podrzati", rekao je on. Zivkovic je rekao da postoje tri vrste predsednickih kandidata. Oni koji nisu nista uradili, kaye Zivkovic, oni koji svakodnevno rade kao Miroljub Labus i ciji su rezultati vidljivi, i oni koji stalno govore "ja cu da raspustim republicku Skupstinu", a koji ce da "ljosnu kao sto govori Vojislav Kostunica". Zivkovic je rekao da bi gradjani Srbije trebalo da glasaju za Labusa ukoliko zele da se Srbija promeni, ili da glasaju za Kostunicu, ukoliko zele da Srbija ide nazad.

Potpredsednik Demokratske stranke Zoran Živković rekao je u četvrtak da Demokratska stranka neće bojkovati predsedničke izbore u Srbiji. "Nećemo bojkotovati izbore. Naša stranka je stala iza kandidature Miroljuba Labusa i mi intenzivno radimo na tome da on pobedi u prvom krugu, ali ko god da pobedi, mi ćemo ga podržati", rekao je on. Živković je rekao da postoje tri vrste predsedničkih kandidata. Oni koji nisu ništa uradili, kaye Živkovic, oni koji svakodnevno rade kao Miroljub Labus i čiji su rezultati vidljivi, i oni koji stalno govore "ja ću da raspustim republičku Skupštinu", a koji će da "ljosnu kao što govori Vojislav Koštunica". Živković je rekao da bi gradjani Srbije trebalo da glasaju za Labusa ukoliko žele da se Srbija promeni, ili da glasaju za Koštunicu, ukoliko žele da Srbija ide nazad.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare