Živković: Priča o masovnom povratku je demagogija

Petak, 13.09.2002.

13:10

Izvor: FoNet

Default images

Podeli:

Zivkovic: Prica o masovnom povratku je demagogija Potpredsednik Demokratske stranke i savezni ministar policije Zoran Zivkovic je kao "demagosku" ocenio najavljenu akciju masovnog povratka Srba na Kosovo i Metohiju. "Ne bih stao na celo kolone onoga sto predvodi Miroslav Solevic. To je jedna demagoska petarda, kao i sve ostale koje je pustao ranije", rekao je Zivkovic. "Normalno je da je povratak na Kosovo nas najveci cilj, ali ne mozemo da se vracamo kao glineni golubovi. Na Kosovu je i dalje nebezbedno i to zvuci kao sve one ranije price", rekao je Zivkovic. Odbor za povratak raseljenih Srba najavio je da ce 21. septembra oko 100.000 rasljenih Srba pokusati masovan povratak na Kosovo tako sto ce blokirati sve pravce na administrativnoj granici.

Potpredsednik Demokratske stranke i savezni ministar policije Zoran Živković je kao "demagošku" ocenio najavljenu akciju masovnog povratka Srba na Kosovo i Metohiju. "Ne bih stao na čelo kolone onoga što predvodi Miroslav Šolević. To je jedna demagoška petarda, kao i sve ostale koje je puštao ranije", rekao je Živković. "Normalno je da je povratak na Kosovo naš najveći cilj, ali ne možemo da se vraćamo kao glineni golubovi. Na Kosovu je i dalje nebezbedno i to zvuči kao sve one ranije priče", rekao je Živković. Odbor za povratak raseljenih Srba najavio je da će 21. septembra oko 100.000 rasljenih Srba pokušati masovan povratak na Kosovo tako što će blokirati sve pravce na administrativnoj granici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare