Odbojkasi nastavili pripreme u Beogradu

Subota, 14.09.2002.

10:46

Izvor: B92, Dnevnik

Default images

Podeli:

Odbojkasi nastavili pripreme u Beogradu Jugoslovenski odbojkasi okoncali su visinske pripreme na Kopaoniku. Posle zasluzenog dana odmora,sledi okupljanje u Beogradu, gde ce nastaviti da treniraju do polaska u Argentinu. Na Kopaoniku se prvenstveno radilo na kondiciji, a delimicno na tehnici i taktici. Osim manjih povreda Djule Mestera i Gorana Vujevica, svi ostali su radili normalno, a ranije je zbog zdravstvenih razloga u Beograd stigao mladi Bojan Janic. No, kako rezultati pregleda nagovestavaju, novi prvotimac Vojvodine pridruzice se plavima u subotu . U Beogradu sledi intenzivniji rad s loptom i usavrsavanje igre: Argentina je sve bliza, vreme leti, a to ni ne osetimo zbog napornih treninga. Dobro smo radili na Kopaoniku, bas kao i prethodnih godina. Odradili smo veci deo posla, ostaje nam uigravanje i provera kroz dve utakmice koje cemo odigrati u Bueonos Airesu pre pocetka Sampionata. Nadam se da cemo Prvenstvo docekati u pravoj formi i opravdati ocekivanja javnosti. Mislim da se nista bitno nece izmeniti u odnosu na Brazili, kada su u pitanju ekipe koje ce odlucivati o podeli medalja. Dakle, Rusija, Brazil, Italija i Jugoslavija – istakao je plavi libero Vasa Mijic. Plavi u Argentinu putuju 21. septembra, a dan pre selektor Veselin Vukovic saopstice i konacan spisak od 12 putnika. Za sada su zakazana dva prijateljska meca pre pocetka Prvenstva, s Bugarskom i Poljskom. Svetski sampionat, na kojem Jugoslavija brani srebro, a napada, zlato, startuje 28. septembra. detalj sa treninga (foto:dnevnik)

Jugoslovenski odbojkaši okončali su visinske pripreme na Kopaoniku. Posle zasluženog dana odmora,sledi okupljanje u Beogradu, gde će nastaviti da treniraju do polaska u Argentinu.
Na Kopaoniku se prvenstveno radilo na kondiciji, a delimično na tehnici i taktici. Osim manjih povreda Đule Meštera i Gorana Vujevića, svi ostali su radili normalno, a ranije je zbog zdravstvenih razloga u Beograd stigao mladi Bojan Janić. No, kako rezultati pregleda nagoveštavaju, novi prvotimac Vojvodine pridružiće se plavima u subotu .

U Beogradu sledi intenzivniji rad s loptom i usavršavanje igre:
Argentina je sve bliža, vreme leti, a to ni ne osetimo zbog napornih treninga. Dobro smo radili na Kopaoniku, baš kao i prethodnih godina. Odradili smo veći deo posla, ostaje nam uigravanje i provera kroz dve utakmice koje ćemo odigrati u Bueonos Airesu pre početka Šampionata. Nadam se da ćemo Prvenstvo dočekati u pravoj formi i opravdati očekivanja javnosti. Mislim da se ništa bitno neće izmeniti u odnosu na Brazili, kada su u pitanju ekipe koje će odlučivati o podeli medalja. Dakle, Rusija, Brazil, Italija i Jugoslavija – istakao je plavi libero Vasa Mijić.

Plavi u Argentinu putuju 21. septembra, a dan pre selektor Veselin Vuković saopštiće i konačan spisak od 12 putnika. Za sada su zakazana dva prijateljska meča pre početka Prvenstva, s Bugarskom i Poljskom. Svetski šampionat, na kojem Jugoslavija brani srebro, a napada, zlato, startuje 28. septembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare