Turnir u Vrscu: Hemofarm pobedio CSKA!!!

Nedelja, 15.09.2002.

08:37

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Turnir u Vrscu: Hemofarm pobedio CSKA!!! Kosarkasi vrsackog Hemofarma savladali su moskovski CSKA rezultatom 81:80, u mecu prvog kola humanitarnog turnira »Veliki za male«, koji se drugi put odrzava u Vrscu. Tim koji predvodi legenda jugoslovenske kosarke, Dusan Duda Ivkovic, vodio je tokom veceg dela meca, a Hemofarm je pruzao snazan otpor. Finis je doneo velika uzbudjenja, a Hemofarm je serijom 6:0 izjednacio na 75:75. U uzbudljivoj zavrsnici presudilo je iskustvo Dragoljuba Vidacica, koji je kljucni kos postigao 2,8 sekundi pre kraja. Najbolji na terenu bio je Nebojsa Bogavac sa 30 poena (5 trojki), dok je u moskovskom timu najefikasniji bio Litvanac Darijus Songalija sa 18 poena. U subotu popodne, na otvaranju ovoga turnira, sastala su se dva grcka tima – atinski Panatinaikos i solunski PAOK. Atinjani, koje predvodi drugi nas legendarni trener, Zeljko Obradovic, dobili su mec rezultatom 82:75. U nedelju uvece igra se finale u kojem se sastaju Hemofarm i Panatinaikos.

Kosarkasi vrsackog Hemofarma savladali su moskovski CSKA rezultatom 81:80, u mecu prvog kola humanitarnog turnira »Veliki za male«, koji se drugi put odrzava u Vrscu. Tim koji predvodi legenda jugoslovenske kosarke, Dusan Duda Ivkovic, vodio je tokom veceg dela meca, a Hemofarm je pruzao snazan otpor. Finis je doneo velika uzbudjenja, a Hemofarm je serijom 6:0 izjednacio na 75:75. U uzbudljivoj zavrsnici presudilo je iskustvo Dragoljuba Vidacica, koji je kljucni kos postigao 2,8 sekundi pre kraja. Najbolji na terenu bio je Nebojsa Bogavac sa 30 poena (5 trojki), dok je u moskovskom timu najefikasniji bio Litvanac Darijus Songalija sa 18 poena.

U subotu popodne, na otvaranju ovoga turnira, sastala su se dva grcka tima – atinski Panatinaikos i solunski PAOK. Atinjani, koje predvodi drugi nas legendarni trener, Zeljko Obradovic, dobili su mec rezultatom 82:75.

U nedelju uvece igra se finale u kojem se sastaju Hemofarm i Panatinaikos.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare