"DITA" ODBIJA DA PLATI KAZNU

Subota, 22.07.2000.

21:12

Izvor: B92

Default images

Podeli:

"DITA" ODBIJA DA PLATI KAZNU Glavni urednik pristinskog lista na albanskom jeziku "Dita" Behljulj Becaj izjavio je u subotu da nece platiti kaznu od 25.000 nemackih maraka, koju je ovom listu izrekao OEBS. On je najavio je da ce nastaviti sa objavljivanjem imena osoba za koje veruje da su ucestvovale u izvrsenju zlocina na Kosovu i Metohiji, prenosi Srna. Proslog meseca u Kosovu Polju ubijen je jedan Srbin posto je "Dita" objavila tekst u kojem se tvrdilo da je on ratni zlocinac.

Glavni urednik pristinskog lista na albanskom jeziku "Dita" Behljulj Becaj izjavio je u subotu da nece platiti kaznu od 25.000 nemackih maraka, koju je ovom listu izrekao OEBS. On je najavio je da ce nastaviti sa objavljivanjem imena osoba za koje veruje da su ucestvovale u izvrsenju zlocina na Kosovu i Metohiji, prenosi Srna. Proslog meseca u Kosovu Polju ubijen je jedan Srbin posto je "Dita" objavila tekst u kojem se tvrdilo da je on ratni zlocinac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare