Aktuelno

Žena zvana skandal: Šokantan detalj na vrućim pantalonicama zgrozio javnost FOTO/VIDEO

Mnogi su pomislili da je majica taj skandalozni detalj na njoj, ali... Pogledajte.

Utorak, 23.01.2024.

13:06

Izvor: superžena

Žena zvana skandal: Šokantan detalj na vrućim pantalonicama zgrozio javnost FOTO/VIDEO
Foto: Profimedia

Podeli:

Supruga Kanjea Vesta, Bjanka Cenzori, ne odustaje od šokantnih izdanja na ulici, a čini se da je ovog puta prevazišla samu sebe.

Ukoliko je slavni par imao cilj da šokira i navuče gnev na sebe, i te kako su uspeli u tome, a javnost ne prestaje da bruji o njima otkako su uhvaćeni na ulicama Los Anđelesa dok su odlazili do solarijuma.

Ovog puta su sve oči bile uprte u 29-godišnju Bjanku, za koju ćete na prvi pogled pomisliti da je pažnju privukla belom majicom s natpisom "mokro" ispod koje nije nosila grudnjak, pa je malo toga prepustila mašti.

Foto: Profimedia

Međutim, šok je usledio zbog detalja na njenom kratkom crnom šortsu, na kojem je s prednje strane dizajnirana mala rupa namenjena seksualnim igračkama.

Šorts marke "Packer Gear" dostupan je u prodavnicama za prodaju seksualnih pomagala za 50 dolara, a namenjen je i ženama i muškarcima, piše Dejli mejl (Daily Mail).

Foto: Profimedia

Pogledajte snimak provokativne Bjanke, koji kruži društvenim mrežama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.