Aktuelno

Dženifer i Ben proveli vikend u njenoj novoj kući na Floridi

Latino diva svoje novo imanje u Floridi pokazala je Benu Afleku, par se nije krio od fotografa, nego su se ceo dan pojavljivali na terasi.

Ponedeljak, 24.05.2021.

14:28

Izvor: B92

Dženifer i Ben proveli vikend u njenoj novoj kući na Floridi
Foto:Profimedia

Podeli:

Svetski mediji uveliko pišu da je obnavljanje veze Dženifer Lopez i Bena Afleka - gotova stvar.

U predgrađu okruga Majami nalazi se njena nova kuća u kojoj su se glumci našli i proveli zajednički dan. Dženifer i Ben u nekoliko navrata su izlazili iz kuće na balkon, čija staklena ograda otkriva svaki njihov pokret.

Foto:Profimedia

"Ben je doleteo u Majami i odmah se zaputio u njenu novu kuću, već rano ujutru. Ona je izgledala srećno što ga vidi, šetali su imanjem zajedno, pokazivala mu je detalje. Imala je širok osmeh, bila je u ležernoj letnjoj haljini, s kojom se igrala", otkrio je izvor za I! njuz (E! news).

Proveli su dan zajedno u kući, ali s vremena na vreme izašli bi na svež vazduh da bi uživali u pogledu na okean. Ben je na balkon izašao kako bi zapalio cigaretu, a Džen bi izašla i snimala selfije mobilnim.

Svim ženama koje su mu nešto značile u životu glumac Ben Aflek je bar jednom pokazao mesto koje on smatra rajem na Zemlji - luksuzni planinski rizort Big skaj u Montani, pa je tako ovog maja tamo odveo i Dženifer Lopez.

Nije to bio jedini put da su proveli vreme zajedno, Ben je pre toga u više navrata bio gost na njenom imanju u Los Anđelesu. Uprkos nagađanjima, još uvek tvrde da su samo prijatelji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare