Aktuelno

Izgubila više od 50 kg, pa postala misica: "Ne želim da rađam decu, prioritet su mi izlasci"

Bivša mis Velike Britanije Džen Atkin (30) uživa u samačkom životu, a kako je rekla za strane medije, nema nameru da ostane u drugom stanju.

Sreda, 13.04.2022.

10:06

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Džen tvrdi da ima mnogo udvarača. Uprkos tome što dobija bezbroj ponuda od muškaraca, ona uživa u samačkom životu, ali i zabavama. Kako je rekla za "San" (The Sun), svoj trenutni život ne želi da zameni za porodični, jer nema nameru da ostane u drugom stanju.

U inat momku koji ju je ostavio pred svadbu Milica je smršala 70 kg; evo kako danas izgleda VIDEO

"Pomisao na to da ću da dobijem strije i da ću da se udebljam odvraća me od rađanja dece. Najvažniji su mi izlasci i zabave. Skoro svaki vikend izlazim, a to ne bih mogla sebi da priuštim da imam decu", pojasnila je. Kako bi održala svoju figuru, Džen se bavi fizičkom aktivnošću, te je neretko ljudi mogu videti u teretani.

I zbog nje smo gledali "Tvin Piks", bila je simbol lepote – a onda su došle plastične operacije FOTO

"Volim decu i definitivno ih želim, ali s 30 godina ih ne vidim u bliskoj budućnosti. Svoje dvadesete sam provela s prekomernom telesnom težinom i nisam bila zadovoljna sobom, a onda sam u aprilu 2016. promenila način ishrane", ispričala je Džen.

Izgubila je preko 50 kilograma

Ona je marljivo radila na svojoj vitkoj figuri, a trud se isplatio jer je 2020. godine postala mis Velike Britanije.

"Tokom dve godine izgubila sam preko 50 kilograma, te sam dobila savršeno telo i grudi. Nakon toga proglašena sam za mis Velike Britanije u februaru 2020. godine. Nakon toga, postala sam opsednuta izborima lepote. Volim taj glamurozni način života. Želim da osvojim što više nagrada za lepotu. To mi je važnije od dece. Volim svoje novo telo i želim da uživam u njemu pre trudnoće", otkrila je Džen.

"U aprilu idem u Španiju kako bih pozirala za snimanje kataloga bikinija. Da imam dete, sumnjam da bih to mogla. Takođe, planiram da idem na četiri godišnja odmora sa svojim prijateljicama, gde bismo putovale po Evropi i Meksiku. Danju ćemo biti na plaži, a noću u klubovima Mislim da nije sebično od mene što želim da pričekam s trudnoćom. Gradim svoje samopoštovanje kako bih mogla da budem dobra majka. Ovo je moj život i smatram da imam pravo da planiram trudnoću", ispričala je Džen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.