Večeras je Supermesec, prelomna noć za vaše emocije

Subota, 29. avgust donosi nam Supermesec u Ribama. Kao što pun Mesec utiče na plimu i oseku, utiče i na horoskopske znakove. Ovog puta je u vodenom znaku i biće veoma uticajan na polju emocija i intuicije.

Subota, 29.08.2015.

09:34

Izvor: B92

Default images
Thinkstock

Podeli:

Ribe su uglavnom sanjalice, koje preferiraju fantazije koje postoje u svojoj mašti. Ipak, zbog Jupitera koji će biti u konjukciji sa Mesecom, možda ćete se osećati zabrinutije u vezi sa emocionalnim dubinama, u cilju da dobijete bolji uvid o preduzetim koracima koji su vas doveli do sadašnjeg trenutka.

Ovo je vatreni vrhunac emotivnih momenata koji svi grade od aprila meseca.

Supermesec je moćniji od prosečnog punog Meseca zbog blizine Zemlji i zbog toga ćete osećati ostvarenja na katarzičan način. Ako osećate kao da je neki veliki ulog u igri kada je reč o emotivnim otkrićima i razvoju - to je zato što jeste.

Vi ste već u fazi izgrađivanja, a možda se osećate kao da jedva gazite vodu kroz mračne dubine vašeg emotivnog sveta. I možda se čini da nećete uspeti kroz ova izazovna stanja, ali verujte da hoćete.

Nije za vreme svakog punog Meseca magično vreme, ponekad je potrebno da se naterate da zaronite ispod površine i pogledate svo "đubre" od koga se krijete. Ali to što nećete nositi ružičaste naočare ne znači da ovaj Mesec nećete pamtiti dugo.

Namera Supermeseca prvenstveno će biti ocenjivanje svakog koraka koji ste preduzeli u putovanju kroz život u poslednjih godinu dana, i kako su vaše misli do sada stvorile vašu stvarnost. Praksa koja može biti od pomoći u ovom trenutku je da pogledate tamo gde ste bili prošlog leta, a onda vidite dokle ste došli ovog leta, i posadite "seme" želja za koje želite da se ostvare u narednih nekoliko meseci.

Jedna od preporuka atrologa je da sačekate do šestog septembra ako planirate da donesete neke važne odluke o vezama i ljubavi. Jedan od razloga je upravo Supermesec.

Do ove pojave dolazi kada se Mesec malo približi Zemlji, pa samim tim izgleda veće i sjajnije nego kada je pun.

Šta to znači za vas? Bolje će vam raditi intuicija, bićete kreativniji i produktivniji. Ljubavne veze bi mogle dodatno da se zagreju i dođu na nove nivoe, a moguće je da će nas privući ljudi za koje ranije nikada nismo mislili da bi mogli da nam privuku pažnju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare