Aktuelno

Dok su druge zavodile dekolteom, Dženifer Lopez je odlučila da pokaže baš sve!

Zgodna latino pevačica je iznenadila sve svojim modnim izborom u vidu mrežaste haljine, ispod koje nije nosila donji veš!

Petak, 28.04.2017.

12:32

Izvor: B92

Default images

Podeli:

I dok ceo svet trubi o najvećim zavodnicama koje su sinoć prošetala crvenim tepihom na dodeli nagrada Bilborda, po mišljenju mnogih, najviše pažnje definitivno je osvojila Dženifer Lopez.

Kao prava zavodnica, 47-godišnja pevačica je rešila da pokaže da je i dalje jedna od najpoželjnijih dama u Holivudu, te je za ovu priliku odabrala crnu seksepilnu haljinu sačinjenu od mrežastog materijala.

Iako smo navikli da je viđamo u jarkim bojama, ova kreacija je bila pun pogodak, bar prema mišljenju mnogih muškaraca, koji su bili oduševljeni njenim izgledom

Dženifer očigledno nije ostavila mnogo mašti na volju, s obzirom na to da se ispod mrežastog materijala naziralo njeno telo, a dekolte je dodatno mamio uzdahe.

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Na kraju su ipak svi primetili jedan detalj.

Dugački prorez koji seže do sredine butina otkrio je da pevačica ne nosi donji veš, a to joj nije prvi put da se tako pojavi u javnosti.

Ono što je iznenadilo jeste činjenica da se pevačica ubrzo presvukla, a nova haljina je bila jednako atraktivna, a mnogima se učinilo da je ona ponovo "zaboravila" da obuče gaćice.

A post shared by Marie Claire (@marieclairemag) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.