Aktuelno

Glumica ima 52 godine i jedna je od najzgodnijih žena na svetu

Glumica Elizabet Harli se pojavila na Međunarodnom filmskom festivalu u Kairu, a o njenom perfektnom izgledu pišu svi svetski mediji.

Sreda, 22.11.2017.

13:44

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Britanska glumica Elizabet Harli retko se pojavljuje na događajima, a ovog puta je rešila da bude gošća filmskog festivala u Egiptu.

Ona se pojavila na crvenom tepihu noseći jednostavnu crnu haljinu koja je padala do samog poda i izgledala veoma glamurozno.

Ovakva kreacija je otkrila sjajnu figuru 52-godišnje glumice, kao i negovan dekolte, koji je Liz istakla u prvi plan.

Njeno telo dokazuje da lepa brineta veoma vodi računa o fizičkom izgledu, a lice, bez previše šminke, odaje utisak da Elizabet ne stari.

To nije prvi put da je mediji svrstavaju među najzgodnije dame, mladolikog izgleda, a Britanka je već više puta u medijima govorila o svojim tajnama lepote.

”Kad pređete četrdesetu, morate da počnete da se bavite aerobikom ili jednostavno manje da jedete. Ja obožavam da jedem, pa zato kombinujem aerobik, jogu i pilates”, rekla je svojevremeno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.