Fitnes i dijeta

Na prvoj slici nećete naći manu. Na sledećoj je otkrila nešto što mnoge žene kriju

Sportistkinja Diana Morić je stala na put obmanama koje svakodnevno viđamo na društvenim mrežama, a njeno razotkrivanje je oduševilo jednako i žene, i muškarce.

Utorak, 23.05.2017.

12:36

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Naša fitnes instruktorka Diana Morić je jedna od onih dama koje izgledaju dobro i osećaju se sjajno u svojoj koži, a pritom prihvataju svoje telo baš onako kakvo ono jeste.

Baš zato što su danas postavljeni nerealni standardi u svetu lepote, Diana, kao uticajna Instagramerka, rešila je da stane na put na tome i da pošalje bitnu poruku za sve tinejdžerke i dame koje su nesigurne u svoj izgled.

Tako je Diana otkrila pravu istinu koja se krije iza većine slika na ovoj društvenoj mreži, a njena objava je izazvala oduševljenje pratilaca koji su u njoj videli otvorenu i samosvesnu damu.

"Drage moje, vi znate da ja ne uvijam stvari u šareni papir i da često pišem ono što osećam, vidim, proživljavam! Trudim se da kroz moje postove mladim generacijama skrenem pažnju da nije baš sve kako izgleda na "prvu loptu". Kao što sam već pisala o tome, ja volim Instagram. Ali ovde mnoge stvari nisu baš kako izgledaju...", započela je svoju priču instruktorka, koja na ovoj društvenoj mreži broji više od 270 hiljada pratilaca.

Morićeva je zatim dodala:

"Zašto ovo pišem? Pišem jer ne želim da mlade devojcčice misle da je sve u životu savršeno!!! Pogotovo ne želim da veruju u Instagram fotografije gde sve izgleda bajkovito... Vi znate da ja nemam problem da se pokažem takva kakva jesam (to se vidi i na mojim snimcima)...Ovo bi trebalo da znate- 99% domaćih i svetskih zvezda sređuje svoje fotografije... Ja sam namerno okačila sliku pre obrade i posle obrade da vidite kako to sve izgleda i da nije baš sve tako savršeno kao što je na Instagramu. Zato, drage moje, nemojte "patiti" za stvarima koje i ne postoje ... Volim vas, vaša Diana".

Osim poruke, profesionalna sportistkinja je objavila dve fotografije- jednu bez ikakve obrade i drugu koja je fotošopirana.

Oduševljeni pratioci su joj u komentarima napisali da izgleda jednako dobro na obe slike, a posebno su pohvalili njenu hrabrost da uradi ovako nešto.

"Bravo, svaka čast, ovo treba da se shvati jednom za sva vremena" , " Nisi nista ruznija na drugoj slici, prelepa u svakom pogledu", bili su neki od komentara.

Tako se Dianina objava masovno proširila internetom, a najvažniji razlog je pozitivan uticaj na najosetljivije grupe korisnika Instagrama, odnosno devojčice koje se često vode nerealnim standaradima lepote.

Posledica takvog načina razmišljanja može biti gubitak samopouzdanja, podvrgavanje rigoroznim dijetama i izgladnjivanje, a instruktorka je ovim pokazala da to apsolutno nije potrebno.

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.