Rekao mi je da ne želi vezu, ali...

Imala sam seks sa dečkom koji mi se dopada. Međutim, on mi je pre toga rekao da nije za vezu, mada mi sve vreme šalje pomešane signale i ponaša se više nego prijateljski, nežan je, poziva me da izađemo itd. Da li da ga batalim i da nađem drugog ? Pozdrav (Jelena Petrovic)

Utorak, 31.01.2017.

11:34

Izvor: B92

Rekao mi je da ne želi vezu, ali...

Podeli:

A ti bi Jeco (nadam se da mogu da ti tepam Jeco, posto mi delujes mi kao da si pre Jeca nego Jelena, kada pročitam šta si me pitala), da on bude grub i neprijateljski nastrojen?! Retoričko pitanje. Iskoristi ga! Njegovu neznost i to sto te izvodi! Idi korak dalje, pa ga nateraj i da pocne sa poklonima (da bi ubrzo mu skretala paznju sta treba da ti kupi kao poklon). Ovo ti deluje kao neposteno, neljudski, klinacki...?! Izvini, to je daleko zrelije i ljudskije nego tvoje trenutno stanje, koje si opisala u svom pitanju- volis ga ali bi i da ga batalis i nadjes drugog!

Imate pitanje za Gospodina? Postavite ga OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare