Ne želi da se razvede zbog mene, a ja...

Kako da prekinem vezu sa oženjenim čovekom koji ne želi da se razvede zbog mene? Lenka

Subota, 16.09.2017.

15:45

Izvor: B92

Ne želi da se razvede zbog mene, a ja...

Podeli:

Jako teško.....skoro pa nemoguće!!! Moraš prvo da izračunaš sinus iz kosinusa kvadrata na tri... pa, zatim da pocepaš tri hiljade atoma u minuti... Onda da asistiraš hirirugu kada presađuje bubreg pacijentu i kao, grand finale, da uhvatiš Pticu trkačicu u punoj brzini. Pitaš se da li ćeš posle ovoga svega što moraš da uradiš da prekineš vezu sa oženjenim muškarcem? Naravno da nećeš, pošto ovo ima veze sa tvojim raskidom, koliko i forma tvog pitanja ima veze sa mozgom! Kako da prekineš vezu sa oženjenim muškarcem kojem služiš za seks i ubijanje monotonije u braku? Vrlo jednostavno, Lenka! S obzirom na stanje tvoje svesti - moraću direktno da ti objašnjavam: kažeš mu neću više sa tobom, pošto me ne voliš a meni ljubav treba!

Neću više sa tobom, pošto te želim samo za sebe....zato što ti je penis manji od penisa Miki Mausa...zato što mi se hoće da sa tobom raskinem...postala sam lezbejka...zamonašila sam se...itd! Na, tvoju, žalost način raskida nije tvoj problem - tvoj problem je tvoj mozak i srce koje, tako mi izgleda, neće da prekinu vezu sa “oženjenim muškarcem koji neće da se razvede zbog tebe”! Zato, prvo odluči šta hoćeš.....da raskineš ili da imaš kombninaciju (tu ima ljubavi, koliko kose ima Biba Struja!) i onda delaj! I jedno i drugo je ljudski i legitimno - i raskid, i seks! Bitno je šta ti hoćeš, a ne on! Za njega zna(mo)š. Ti si tabula raza! Kada odlučiš, biće ti mnogo lakše. Osim ako ne odlučiš da hoćeš da mu, i dalje, budeš kres-riba, a ustvari nećeš. Drugim rečima, ako odlučiš da i dalje budeš Lenka!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare