Kako reći ženi da su ti stopala fetiš?

Poštovani Gospodine Čoveče, moje pitanje glasi: Kako reći devojci, drugarici, poznanici da su ti stopala fetiš? Mladen

Subota, 23.09.2017.

16:05

Izvor: B92

Kako reći ženi da su ti stopala fetiš?

Podeli:

GČ: : "Devojko, drugarice, poznanice....moram da ti priznam nešto...moj fetiš su stopala". Eto, tako im reci! Možeš i sms-om....preko vibera...dimnim signalima (ako znaš kako se to radi)...golubom pismonošom....telegrafom...faxom..da joj vičeš ispod prozora...Ima načina i mogućnosti da im to kažeš, koliko hoćeš. Samo treba da skupiš "hrabrost" da im to i priznaš. Namerno sam stavio pod navodnike hrabrost, pošto ne vidim u čemu je tvoj problem što su ti stopala fetiš?! Ako je u srednjem veku to bila sramota....u 21.-vom nije! Mozak nam se od srednjeg i starog veka, poprilično razvio (tvoj, na žalost, nije) i obožavanje stopala više nije sramota, iako to nikada i nije bila! Zašto je to sramota a obožavanje haltera i štikli nije? Kao što nije sramota i bolest ako neko voli analni seks. Ili samo felacio...ili ne voli ove dve stvari...Sve je to stvar nečijih želja, interesovanja, potrebe...Ako dvema osobama se to dopada i ni na koji način ne ugrožavaju druge....onda je to u redu, lepo, korisno....i doprinosi boljem seksu, obostranom uživanju, zadovoljstvu.

Problem se može pojaviti ako jedno nešto voli, a drugo ne i jedna osoba, uporno, pokušava da drugoj osobi to nametne kao obavezu ili da joj se to mora dopasti, iako to ne voli. E to je problem, koji nema veze sa predemetom obožavanja, već sa karakterom i psihičkim stanjem dotične osobe.

Kada je o obožavanju stopala reč tu, objektivno, postoji samo jedan jedini problem- gljivice! Mada nekome je i to seksi, tako da onda ni u tom slučaju nije problem. Pa čak i da jeste, da se lečiti i izlečiti, pa se stopala mogu obožavati, nesmetano.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare