Iz muškog ugla

Muškarci se složili: Ovo je pet stvari koje ih najviše privlače kod žena

Muškarci su se složili da sledećih pet stvari oni obožavaju kod žena. Žena koja poseduje sve to će ih naprosto oboriti sa nogu.

Subota, 24.12.2016.

11:52

Izvor: B92

Muškarci se složili: Ovo je pet stvari koje ih najviše privlače kod žena
Foto: Thinkstock

Podeli:

Otkrivamo šta je muškarcima privlačno na ženama:

1. Samopouzdanje

Muškarci vole ženu punu samopouzdanja, ženu koja se oseća dobro u svojoj koži. Onima sa velikim egom, muškarci jednostavno ne prilaze. Oni vole odlučne žene, koje znaju šta hoće, to im je toliko seksi da su prosto opčinjeni njima.

2. Žene sa smislom za humor

Žene koje se smeju prirodno, a ne na silu, muškarci prosto obožavaju. Žene koje imaju zdrav i umeren smisao za humor su se pokazale poželjnijim od onih koje su namrštene i koje ne znaju za šalu.

3. Strastvenost

Strastvena žena je interesantna muškarcima. Međutim, strast koja njih privlači ne odnosi se samo na onu u krevetu nego i na onu koja strastveno obavlja poslove, koja ima hobije u koje je ludo zaljubljena, ona koja kaže šta misli, koja ima ideje i voli ljude i druženja.

4. Žene koje imaju sopstveno mišljenje

Mnogo žena formira svoje mišljenje na osnovu tuđih mišljenja, a žena koja odluči da bude u vezi sa nekim muškarcem samo zato što su to odobrile njene prijateljice, muškarcu i nije potrebna, niti će se on zaljubiti u takvu ženu. Muškarcima treba žena koja će sama odlučiti da li je on vredan nje i koja će ne oslanjajući se na mišljenja drugih odlučivati o stvarima u vezi.

5. Žene koje su ponosne na svoj izgled

Muškarci vole žene koja se ponose svojim izgledom, ali ne samo gaderobom, nego i ukoliko one drže do sebe u svakom smislu, od higijene do frizure. Muškarci ove detalje i te kako primećuju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.