Iz muškog ugla

Dame, evo šta svojim drugovima pričaju o vama iza vaših leđa

Mislite da su žene jedine koje vole da sa bliskim osobama podele sočne detalje o svojoj vezi? U velikoj ste zabludi. Sudeći prema najnovijim rezultatima do kojih je došla kompanija za istraživanje tržišta "Quirk", muškarci sa svojim prijateljima dele mnogo više detalja o vezi nego što se mislilo.

Nedelja, 17.12.2017.

10:13

Izvor: B92

Dame, evo šta svojim drugovima pričaju o vama iza vaših leđa
Foto: Thinkstock

Podeli:

U istraživanju je učestvovalo 900 muškaraca iz Amerike, starosti između 18 i 49 godina, koji su se izjašnjavali o tome šta im ne bi smetalo da podele sa najboljim prijateljima. Uprkos široko rasprostranjenom mišljenju da su muškarci bezosećajna jednodimenzionalna bića opsednuta fudbalom, pokazalo se da često razgovaraju o temama vezanim za ljubav, veze i zdravlje. Čitava trećina izjavila je da bi želela da bude još otvorenija i iskrenija pred svojim prijateljima, dok je samo par pojedinaca izjavilo da sa svojim prijateljima ne razgovaraju o takvim temama uopšte.

Ali šta je, tačno, to o čemu pričaju?

Evo odgovora na pitanje:

"Ovog vikenda moja devojka i ja izašli smo sa većom grupom prijatelja na piće, i odjednom sam shvatio da su najmanje tri tipa znala da smo se prethodne nedelje poseksali u autu pred kućom njenih roditelja", Miloš.

"Postoji neka vrsta nepisanog pravila u mom društvu koje nalaže da nema iznošenja sočnih detalja u vezi partnerkine prošlosti, seksualnih veština, ili čak mana koje smo primetili", Ivan.

"Pričamo o tome koliko često imamo seks, ali ne iznosimo prljave detalje. Žalimo se i u pogledu toga koliko nam često žene zvocaju i kako se nosimo sa tim. Priznajem da se, kao momci, ponašamo kao da sve znamo, dok su žene te koje su večito krive za neuspehe u vezi", Relja.

"Otišao sam sinoć sa jednim od svojih najboljih prijatelja iz srednjoškolskih dana na večeru i nisam mogao da izdržim da mu se ne požalim na svoju devojku koja vrši pritisak da se venčamo. Volim je, ali stvarno nisam spreman za tako nešto... ali ne želim da je izgubim. Nisam našao nikakav odgovor, ali mi je bilo drago što sam sa nekim mogao o tome da razgovaram", Dejan.

"Imam jednog ortaka kojeg uvek zanima apsolutno svaki detalj. Kako je građena, da li mi je pružila oralni seks, da li je imala brazilku... Najozbiljnije. I da, nekada mu ispričam sve", Nikola.

"Iako postoje razlike od osobe do osobe, mogu da kažem da skoro svaki lik koga poznajem voli da se hvali svojom devojkom. Ali, momci vole da se hvale ne samo time kakvi su u krevetu, već i svojim veštinama, uspesima, dobrim muzičkim ukusom – zaista bilo čime", Marko.

"Što ti više znači, manje ćeš deliti", Janko.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare