Lepota žene

Otkrivamo: Šta Srpkinje najčešće operišu kod plastičnog hirurga (VIDEO)

Da li je plastična hirurgija put do sreće i samopuzdanja? Koliko su žene same sebi lepse posle estetskih zahvata, a koliko muškarci uopšte to primećuju? I gde je famozna granica preterivanja?

Četvrtak, 28.04.2016.

15:42

Izvor: B92

Otkrivamo: Šta Srpkinje najčešće operišu kod plastičnog hirurga (VIDEO)
foto: Thinkstock

Podeli:

Redakcija Super žene istraživala je koliko savrmena žena u Srbiji koristi metode i tehnike palstične hirurgije.

“Nase žene itekako su edukovane i imaju visoke standarde kada je estetika u pitanju, ali često to ne mogu da iskoriste do kraja zbog tih finansijskih momenata”, kaže dr Snežana Krstinić Rapajić.

Tretmanima se podvrgavaju sve starosne grupe žena, ali ima i onih koje ponosno prkose vremenu.

“Sviđam se ja samoj sebi i ne bih još uvek ništa menjala, mislim da je za naše zanimanje prevashodno svetlo, čista i lepa kosa, dobra šminka, urednost i ta nas energija”, samtra Jelena Tinska.

Iako plasticna hirurgija treba pre svega da pomogne klijentu da se oseca lepo, krajnji proizvod nekad ode u pogrešnom pravcu.

Dr Snežana kaže da je najveći problem to što su neki klijenti prilično nerealni u svojim željama.

“Mi nismo mnogo srećni kad nam pacijent dode sa slikom i kaže ja bih ovakva usta, isti nos, kažemo mi nismo čarobanjaci, kažemo taj nos možda na nejom licu ne bi bio tako lep kao na licu neke javne ličnosti, glumice.”

Pogledajte koji deo tela Srpkinje najčešće ulepšavaju kod plastičnog hirurga u našem prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.